The Rolling Table
Food, Lifestyle

Audi lanceert The Rolling Table

Vorige week werd ik uitgenodigd door Audi in hun gloednieuw belevingscentrum, The Place To -e-, aan de Desguinlei in Antwerpen. Daar kan je t.e.m. 28 juli kennismaken met de thema’s duurzame mobiliteit, technologie, innovatie en natuurlijk kan je er ook de elektrische Audi e-tron bewonderen.

The Place To -e-

Het belevingscentrum is een ware magneet voor autofans. Je kan er naast een gratis testrit met een Audi e-tron ook ontsnappen uit een escape room, genieten van een drankje in de rooftop bar ONTOP met een fantastisch uitzicht over Antwerpen en ook aan foodies werd er gedacht. Want die kunnen culinair genieten dankzij het concept van The Rolling Table.

The Rolling Table

The Rolling Table

Een uniek concept in België! Je kan met max. 20 personen plaatsnemen aan The Rolling Table. Die kan je in zijn geheel reserveren maar ook reservaties voor een beperkt aantal plaatsen zijn mogelijk.

Wat mag je verwachten? Een gastronomisch vijfgangenmenu, met de stad Antwerpen en de Audi e-tron als inspiratiebron. Niet echt goedkoop want je betaalt maar liefst 199 euro p.p., inclusief aangepaste wijnen of alcoholvrije sapjes.

The Rolling Table

De tafel rolt zo’n 5 keer weg en weer. En telkens wordt die nog spectaculairder ingericht dan ervoor. Wat dacht je van een eetbare stad? Of een bord geserveerd te midden van gras.

Eén van de gerechten is een klassiek Nederlands AVG’tje, een duidelijke knipoog naar de roots van De Spijsbereiders. Nog nooit van gehoord? Dan ben ik gelukkig niet de enige die zich luidop afvroeg waarvoor deze afkorting precies staat. Benieuwd? Het staat voor aardappelen, vlees en groenten.

The Rolling Table

Van zodra de tafel terug kwam aanrollen met onderstaand gerechtje was iedereen meteen onder de indruk. In het zakje zitten traag gehaarde groentjes (die representeren de oplaadtijd van de elektrische batterij van de Audi e-tron) en die mag je met behulp van een schaartje zelf in je bord laten droppen. Een heel tof en interactief idee!

The Rolling Table

Tip: neem als koppel zeker plaats naast elkaar want de tafel wordt creatief ingericht met grote (eetbare) decoratiestukken.

Heb je zin gekregen om plaats te nemen aan The Rolling Table? Dan kan dit van donderdag t.e.m. zaterdag van 19u30 tot 23u00. En op zondag van 12u00 tot 15u30.

Alle gerechten werden aangepast aan mijn gluten- en lactosevrij dieet.

Voor meer informatie én om je reservatie te plaatsen surf je naar: www.theplaceto-e.be.