Avocado pudding
Food, Ontbijt

Getest: het ontbijt van Kourtney Kardashian

Ben je net als mij verzot op avocado’s? Dan is het lievelingsontbijt van Kourtney Kardashian misschien wel iets voor jou!

Kourtney wordt vaak gefilmd in Keeping up with the Kardashians terwijl ze geniet van haar avocado pudding. Ik was benieuwd en testte haar ontbijt, die uit slechts 3 ingrediënten bestaat, uit!

Avocado pudding.

Een foto die is geplaatst door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Mijn ervaring met de avocado pudding

Wat doe je als je alleen thuis bent en niet veel zin hebt om te koken? Juist ja, dan maak je iets simpels klaar. En laat net Kourtney Kardashian haar recept voldoen aan mijn lui criterium 😉 : alle ingrediënten in de blender en eten maar!

Avocado pudding

Het is een receptje waar je van houdt of niet en volgens mij alleen weggelegd voor mensen die écht avocado’s lusten. Want ondanks de combinatie met kokosmelk en honing blijft de avocado smaak overheersen.

Persoonlijk zou ik het niet aanraden of eten in de ochtend omdat het nogal zwaar is. Het lijkt mij eerder een tussendoortje of dessert. Maar het recept kon mij wel overtuigen, ik zie het mezelf zeker nog eens eten.

Tip: Je hoeft niet de dure Manuka honing aan te schaffen zoals Kourtney. Je kan het ook klaarmaken met gewone honing (veggie) of met agave siroop (vegan)!

Fun fact: mijn avondmaal was bijna verorberd door mijn hond, Bo. Terwijl ik de camera-instellingen aan het checken was, was zij stiekem van plan om eens te ‘proeven’ van de avocado pudding. Gelukkig had ik het net op tijd in de gaten en kon ik mijn avondmaal nog redden 😀 .

RECEPT: Avocado pudding met kokosmelk en honing

Recept voor 2 porties

Wat heb je allemaal nodig?

  • 1 avocado
  • 1 cup kokosmelk (kan je ook vervangen door amandelmelk, rijstmelk, …)
  • 2 eetlepels (manuka) honing (of agave siroop)
Benodigdheden
  • blender

Hoe ga je aan de slag?

Alle ingrediënten (Tip: Voeg de vloeibare ingrediënten steeds als eerste toe aan de blender) in de blender en pureren tot een goeie massa. Serveren in een doorzichtig glas en om het helemaal af te maken: wat chiazaadjes als topping.