BitesWeLove bites
Food

BitesWeLove: de lekkerste tussendoortjes

Vorige week kregen we een onwijs leuke box toegestuurd, van de tussendoortjes service, BitesWeLove. De box bevat 4 – apart verpakte – bites (zo worden de tussendoortjes genoemd), gevuld met lekkere nootjes en superfoods.

De zakjes zijn heel gemakkelijk om mee te nemen (ik nam ze mee op citytrip naar Londen!). Wat is er zo leuk aan? De box is lekker betaalbaar en je kan je voorkeuren (voor smaken en allergieën) doorgeven aan BitesWeLove. Zo ontdek je steeds de lekkerste tussendoortjes in je brievenbus!

BitesWeLove doos

BitesWeLove werd opgericht door Marleen Basart. Marleen is een gepassioneerde food lover en besloot om haar job bij Albert Heijn gedag te zeggen en enkel te werken met ambachtelijke producten.

Ze stampte haar eigen bedrijven, FoodWeLove (maandelijkse box met bijzondere delicatesses) en BitesWeLove (wekelijkse box met gezonde tussendoortjes), uit de grond. En creëerde de lekkerste food boxen, die – gemakkelijkerwijs – aan huis worden geleverd!

BitesWeLove logo

Appetight ♥ BitesWeLove omdat …

♥ je enkel bites krijgt die je écht wil (persoonlijke voorkeuren kun je aangeven!)
♥ je de box ook éénmalig kan bestellen of cadeau doen aan iemand anders
♥ de box perfect past in je brievenbus! (levering altijd op vrijdag/zaterdag)
♥ het betaalbaar is: 4,95€ (NL) of 5,95€ (B) (incl. verzendkosten)
♥ je kan kiezen uit meer dan 50 verschillende bites! Wow!
♥ de bites leuke namen hebben! Zoals Co Co Caremel en Brainpower.

Wat zit er in de BitesWeLove box?

Het is werkelijk een plezier om de box in je brievenbus te ontvangen! Het is een strakke doos met leuke vormgeving. Vooral hun gevoel voor humor zal je zeker niet ontgaan 🙂 #Hello

BitesWeLove hello

Wekelijks ontvang je een box met 4 van dé lekkerste bites. Uit meer dan 50 verschillende bites selecteerde ik mijn absolute favorieten:

  • Nutcase: amandelen, paranoten en walnoten
  • Machu Picchu Mix: amandelen, incabessen en pure chocoladedruppels (72%)
  • Ticket To The Tropics: mango, kokoschips en pure chocoladedruppels (72%)
  • Apple Of My Eye: ongebrande bruine hazelnoten, gedroogde goji bessen en stukjes appel

BitesWeLove bites

Ik was heel tevreden over mijn keuze en kon haast niet wachten om ze allemaal te proeven! Wat leuk is aan BitesWeLove is dat je zelf je voorkeuren kan doorgeven aan hen! Je kan dus perfect – via je persoonlijk profiel – doorgeven welke bites je zeker nog eens wil ontvangen. Of welke smaak of ingrediënten je zeker niet lust! Als dat geen service is 😉!

BitesWeLove bites doos

BitesWeLove als origineel tussendoortje ..

De bites zijn verpakt in handige porties van 40-50 gram. Voor een tussendoortje is dit meer dan voldoende. Ze zijn heel handig om mee te nemen on the go (zoals het tripje die mijn bites aflegden naar Londen).

BitesWeLove tower of londen

Maar je kan de bites natuurlijk ook toevoegen aan je portie yoghurt, chiapudding, havermout, slaatje … zoals jij wil! Lekker makkelijk :).