Volta
Food

Getest: Volta. Summer Pop-Corn Camp

Een prachtig concept waar ik vorig jaar heel wat fijne herinneringen aan overgehouden heb.

Bijna één jaar geleden, op zaterdag 26 augustus 2017, stapten Sander en ik in het huwelijksbootje. We wilden heel graag onze familie verassen met een bijzonder etentje en lazen per toeval over de pop-up van Volta. We waren meteen verkocht… een restaurant te midden van een maïsveld. Gewoon wow!

We hielden de locatie angstvallig geheim en gaven onze familie op onze trouwdag enkel een briefje met een adres én een popcorn erop. Onderweg werden er wilde gokken gedaan maar niemand kon precies verwachten wat er ging volgen.

Volta. Summer Pop-Corn Camp

Eenmaal aangekomen op het adres was er weinig te zien. Op de plaats waar het restaurant The Barn nu staat, stond er toen nog een bouwvallig gebouw. We kregen enkele vreemde blikken (this is it?) toegeworpen maar eenmaal we het pad opgingen richting het Summer Pop-Corn Camp hoorden we alleen maar ‘oehs’ en ‘ahs’.

Volta

En toegegeven het was een magisch moment. We werden hartelijk ontvangen en kregen spontaan een applaus van de andere gasten. Daar zat die witte jurk en dat prachtig kostuum wellicht voor iets tussen.

Volta

In de loungeruimte nuttigden we eerst een aperitiefje en enkele lekkere hapjes. Alles werd voor mij zonder moeite aangepast naar een lactosevrije en glutenvrije versie. Dat was een hele geruststelling want ik wou mij op mijn trouwdag natuurlijk geen zorgen maken over alle ingrediënten.

Volta

En toen mochten we aanschuiven aan deze schitterende tafel! Een heel mooi zicht om onze families zo bijeen te zien én vooral ten volle zien genieten. Volta had trouwens de menukaarten gepersonaliseerd naar aanleiding van ons trouwfeest. Dit wisten we niet op voorhand en was dus een heel leuke attentie.

Volta

Het voorgerecht en hoofdgerecht waren onwijs lekker! Het waren twee smaakbommetjes. Werkelijk iedereen aan tafel was enorm enthousiast en laaiend tevreden over het concept van het Summer Pop-Corn Camp, de service als de kwaliteit van het eten.

Volta

We bleven nadien nog lang keuvelen aan tafel… misschien iets te lang want onze fotografe herinnerde ons plots aan het feit dat wij nog enkele foto’s moesten schieten vooraleer de gasten op ons trouwfeest aankwamen (in Oostkamp).

Benieuwd geworden naar het Volta. Summer Pop-Corn Camp?
Dan heb ik heel goed nieuws voor je! Dit jaar zijn ze terug tussen de maïs te vinden en dat van woensdag 8 augustus t.e.m. zondag 9 september 2018.

Reserveren kan via de website van Volta, via e-mail info@voltagent.be of even bellen naar 09 324 05 00.

Alle foto’s zijn gemaakt door de getalenteerde Eva Beeusaert.