HelloFresh
Food

Geen stress met de Gourmetbox van HelloFresh

De eindejaarsfeesten zijn op komst en dat kan nogal wat stress opleveren voor de gastheer- of gastvrouw des huizes. Prangende vragen zoals: ‘Wat zal ik klaarmaken?’, ‘Test ik het op voorhand?’ en ‘Zal het wel lukken?’ nemen dan de bovenhand. Wel ik heb héél goed nieuws want HelloFresh brengt ook dit jaar opnieuw een Gourmetbox uit. Daarin ontdek je alle ingrediënten om van je avond een spetterend feest te maken.

Gourmetbox van HelloFresh

Met de Gourmetbox van HelloFresh tover je in no time de volgende gerechten op tafel:

 • courgetteburgertjes met geitenkaas en walnoten
 • champignon-omelet met verse bladpeterselie
 • aardappelsalade met verse dille
 • tomatensalade met gekleurde cherrytomaten
 • stokbrood met verse kruidenboter
 • vis: tonijn, zalm, kabeljauwhaasje en garnalen
 • vlees: kalkoenmedaillons, kip met spek, fazantworstjes en wildzwijnburgers

Klinkt lekker hé? Het enige wat je nog in huis moet halen zijn de drankjes die je graag wil serveren. En een gourmetstel natuurlijk.

Je kan de Gourmetbox bestellen vanaf 2 personen (34,50€) en max. tot 8 personen (94,50€). Het voordeel is dat je dit éénmalig kan bestellen. Je hoeft dus zeker geen lid te zijn of al een abonnement te hebben.

HelloFresh

Onze ervaring met de Gourmetbox

HelloFresh is geen onbekende in ons huis. Zeker wanneer er drukke weken in het verschiet zijn, kiezen wij resoluut voor dit gemak. Het bespaart ons niet alleen tijd (het gemak van geen boodschappen te hoeven doen) maar ook geld want zo kopen we ook geen overbodige producten zoals chips en andere snoeperij.

HelloFresh

De Gourmetbox komt toe in de vertrouwde HelloFresh box. Het enige verschil met een gewone box is dat de ingrediënten wel mooi verpakt zijn in feestelijk papier.

Leuk weetje: in de Gourmetbox zitten er ook menu- en naamkaartjes. Daar hoef je je alvast ook geen zorgen meer over te maken.

HelloFresh

De Gourmetbox bevat zowel vis als vlees. Een leuke afwisseling want wij houden het bij gourmet meestal bij vleeswaren. Het was dus heel leuk om eens iets anders op die gourmetplaat te zien liggen.

HelloFresh

Wat we ook bijzonder leuk vonden aan de Gourmetbox was de focus op bijgerechten. Iets die vaak over het hoofd wordt gezien bij gourmet of waar er meestal minder tijd aan wordt besteed. Vooral de aardappelsalade, courgetteburgertjes en stokbrood met verse kruidenboter viel bijzonder in de smaak.

HelloFresh

Gezien mijn gluten- en lactose intolerantie heb ik enkele ingrediënten moeten aanpassen. Indien je met dezelfde intoleranties kampt als mezelf, zal je de volgende zaken nog moeten bijhalen of gebruiken:

 • glutenvrij brood
 • lactosevrije boter
 • lactosevrije room
 • glutenvrije sojasaus.

Deze vier ingrediënten heb ik gelukkig altijd in huis 🙂  dus het vergde weinig moeite om de gerechten hieraan aan te passen.

HelloFresh

Wij zijn super tevreden over de Gourmetbox en vonden het opnieuw heel makkelijke en smakelijke gerechten. Een aanrader als je op je gemak wil koken en een handig uitgeschreven recept wil volgen.

Zin in een stressloos eindejaarsfeestje? De Gourmetbox van HelloFresh is nog te bestellen tot en met 25 december 2017