Kjure
Food

Kjure: gezonde maaltijden aan huis geleverd

Gastronomie en kant-en-klaar maaltijden. Tot voor kort hadden deze woorden weinig met elkaar gemeen maar daar heeft Kjure, een jonge Gentse onderneming, verandering in gebracht. Kjure creëert culinaire, gezonde kant-en-klaar maaltijden die je heel wat tijd in de winkelrekken en keuken kunnen besparen.

Het motto van Kjure? Puur. Gezond. Lekker.

Het team van Kjure heeft een passie voor lekkere en gezonde voeding en wenst graag een antwoord te bieden op de onevenwichtige balans tussen een gezonde levensstijl en een overvolle agenda. Hoe pakken zij dit probleem aan? Met veel liefde en expertise bereiden zij dagdagelijks verse gerechten. Die worden zorgvuldig samengesteld door koks (die voorheen kookten in sterrenrestaurants) en een huisdiëtiste (fancy!)

Kjure

De maaltijden worden minutieus bereid en bevatten vooral lokale en verse producten. Voor iedereen wat wils: vis, vlees, vegetarisch, veganistisch en natuurlijk ook aandacht voor intoleranties zoals lactose- en gluten.

Waarom zijn wij fan?

Na een bezoekje aan de keuken van Kjure hadden wij het genoegen om een maaltijd te mogen proeven. Ikzelf koos voor een groentelasagne, mijn vriend dan weer voor de pasta met zalm. Wij waren aangenaam verrast! De gerechten waren heel snel klaar (2 minuutjes de micro in en ready to eat!). De enigste moeilijkheidsgraad die je nog kan ondervinden is geduld 😉 .

Kjure

 

De smaken zaten helemaal goed. Je proeft meteen dat de gerechten gezond zijn. Geen overmatig gebruik van sausen, geen gebruik van room en andere additieven. Het komt neer op pure ingrediënten die met de grootste zorg bereid zijn.

In een notendop…

♥ milieu- en diervriendelijk
♥ geen geraffineerde granen en suikers
♥ lactose- en glutenvrije gerechten
♥ tijdswinst: gezonde kant-en-klaar maaltijden

Wat kost het?

De prijs van de kant-en-klaarmaaltijden varieert tussen de 10 en 13 euro. Op het eerste zicht misschien wat aan de hoge kant maar geloof mij het is het meer dan waard. Nog niet helemaal overtuigd? Bestel dan zeker eens een proefpakket mét korting.

Waar worden de maaltijden geleverd?

Je kan de maaltijden laten leveren op het werk of bij je thuis. Momenteel zijn de leveringen beperkt tot Gent en Knokke-Heist maar ik heb het gevoel dat er snel uitbreiding komt! Je kan zowel één maaltijd als meerdere tegelijkertijd bestellen. Gratis levering vanaf 40 euro, voor bestellingen onder de 40 euro betaal je 4 euro.

De maaltijden zijn ook te koop bij 2 ophaalpunten, gelegen in Gentbrugge en Knokke-Heist:

 Bezoek www.kjure.be voor meer informatie.