Simply You Box
Food

Getest: de Simply You Box van Carrefour

Maaltijdboxen zijn hot. En vooral niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen heeft er tot nu toe wel al eentje uitgeprobeerd of kent iemand die er nog steeds wekelijks gebruik van maakt. Carrefour lanceerde zopas de Simply You Box en pikt daarmee handig in op die trend. Pluspunt aan deze box is dat het momenteel dé meest betaalbare maaltijdbox op de markt is! En dankzij Appetight kan je nog 10 euro korting scoren! Waar wacht je nog op?

Simply You Box van Carrefour

Wat mag je verwachten?

De Simply You Box bespaart je niet alleen veel tijd maar zorgt ook voor nieuwe, kersverse gerechten op tafel. De maaltijdbox kan je bestellen voor 2 of 4 personen.

Elke week heb je keuze uit 9 gerechten. En daaruit kies je dan je 3 favoriete gerechten (moeilijk hoor!). Ik koos voor de Thaise salade met rundsvlees, licht gebakken zalmfilet met broccolipuree én gehaktballetjes in een mosterdsausje met frisse koolsalade en peterselieaardappelen. De frisse koolsalade is een blijvertje maar mijn favoriete maaltijd was toch de licht gebakken zalmfilet.

Simply You Box

 

De gerechten vielen absoluut in de smaak en waren héél gemakkelijk te bereiden. Bij wijze van test heb ik alles getimed en klopte ik steeds af tussen de 28 en 35 minuten.

Spicy anekdote: tijdens het bereiden van de Thaise salade heb ik per ongeluk in mijn oog gewreven. En voor het geval er nog twijfel was … chilipepers en ogen zijn geen match made in heaven. Dankzij de snelle interventie van mijn vriend was de spicyness snel geblust (tip: spoel je oog goed uit en knipper enkele malen onder water).

Hoe gaat het in zijn werk?

Je hebt tijd tot woensdagavond om je box samen te stellen. En die kan je dan de maandag erop afhalen bij een Carrefour naar keuze (tussen 11u00 en 19u45). Persoonlijk vind ik dit een voordeel want zo kan je het ophaalmoment inplannen (en moet je niet nodeloos zitten wachten op de levering want vaak gebeuren die laat aan huis).

Waarom zijn wij fan?

♥ het is betaalbaar: slechts 6,67€/persoon (dankzij de kortingcode APPETIGHTSYB betaal je nu slechts 5,00€/persoon)
♥ je hebt keuze uit diverse én lekkere gerechten
♥ tijdsbesparend want je moet minder boodschappen doen
♥ bereidingstijd is beperkt tot 35 minuten
♥ je zit niet vast aan een abonnement! Geen zorgen dus over ongevraagde bestellingen of bijkomende kosten.

Simply You Box

 

 Hoe zit het met allergenen?

Momenteel hebben ze nog geen specifieke maaltijdbox die rekening houdt met allergenen. Maar op de website kan je de ingrediëntenlijst wel in detail nalezen. Ik koos voor 3 gerechten die weinig tot geen gluten en lactose bevatten. Slechts twee zaken heb ik moeten aanpassen: plantaardige room i.p.v. de bijgeleverde room en ik heb ook ander gehakt gekocht bij mijn lokale slager (omdat die van de Carrefour gluten bevatte).

Wat betaal je voor een Simply You Box?

Voor 2 personen betaal je 40,00€ (per maaltijd 6,67€/persoon). Voor 4 personen is dat 60,00€ (per maaltijd 5,00€/persoon).

Om even de vergelijking te maken met andere maaltijdboxen:

  • de Simply You Box is de op één na goedkoopste maaltijdbox op de markt (de andere is slechts 0,10€ goedkoper)
  • voor andere maaltijdboxen betaal je tussen de 43,00€ en 65,00€.

Bestel nu je Simply You Box met 10€ korting!

Heb je er al honger van gekregen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Want wij mogen exclusief een kortingcode aanbieden t.w.v. 10,00€! Wat moet je hiervoor doen? Op het einde van je bestelling geef je de unieke kortingcode APPETIGHTSYB in. Deze actie loopt nog tot en met 31 mei 2017.

Ga jij er gebruik van maken?

Voor meer informatie kan je terecht op de website www.simplyyoubox.be.