Callas Confiture
Food

WIN: 2x een gift box van Callas Confiture

Voor wie houdt van lekker ontbijten en verzot is op heerlijke confituur is deze winactie ideaal. Ik mag namelijk 2 schitterende gift boxen wegschenken van Callas Confiture. Lees snel verder en ontdek hoe je je kans kan wagen om deze lekkere prijs te winnen!

Callas Confiture

Confituur kan je overal kopen maar het is natuurlijk de smaak die telt. En daarom besloot Karen Depoorter om zelf aan de slag te gaan met confituur. Want wat je zelf doet, doe je meestal beter.

En zo werd Callas Confiture geboren.

De collectie bevat een groot gamma aan confituren. Met naast klassieke confituren ook heel wat bijzondere smaken zoals krieken-espresso, vijgen met amandelen en honing, appel karamel met calvados, kweekperen met koriander, pompoen met ahornsiroop …

Wist je trouwens dat je ook een bezoekje kan brengen aan het atelier van Callas Confiture? Neem voor meer informatie zeker eens een kijkje op de nieuwe website van Callas Confiture.

Wat kan je winnen?

Een stijlvolle gift box van Callas Confiture gevuld met mijn favoriete smaken waaronder bananen met chocolade, bosvruchten en aardbeien met rozenblaadjes.

Waag hier je kans!

Deelname aan de wedstrijd is enkel mogelijk via de Facebookpagina van Bite & See.

Klik op onderstaand bericht en volg de bijhorende stappen om je kans te wagen!

De wedstrijd loopt t.e.m. zondag 16 december. Op maandag 17 december zullen de 2 gelukkige winnaars bekend gemaakt worden via de Facebookpagina van Bite & See.

Good luck!