Hunkemöller
Lifestyle

Sweat in style: Caroline Einhoff x Hunkemöller

Hunkemöller houdt ervan om samenwerkingen aan te gaan met klinkende namen, zoals Sylvie Meis en Doutzen Kroes. Voor hun nieuwste sportcollectie kozen ze voor een collab met de Duitse fashion blogger, Caroline Einhoff. Caro (zoals ze ook wordt genoemd) werd instant famous dankzij Instagram. Ze houdt van reizen, hippe outfits, pittige workouts en lunch dates met haar beste vriendinnen. Benieuwd naar haar sport collectie?

Caro E collectie

De collectie bestaat uit verschillende sportbeha’s (zowel low als high impact), leggings (lange en korte modellen), een shortje, lounge wear (à la Juicy Couture maar dan zonder de schreeuwerige logo’s) en accessoires, zoals een rugzak en een hardlooparmband. Prijzen variëren tussen 9,99€ en 49,99€.

Caro vond het heel belangrijk om een super vrouwelijke collectie te ontwerpen, die daarbovenop ook nog eens comfortabel aanvoelt. Alle items uit de collectie hebben de kenmerkende kleuren poederroos, zwart en framboosrood. En zijn op die manier naadloos te combineren met elkaar.

 

Mijn mening

Ik was op slag verliefd op de tricolor legging (32,99€). Ik ben een enorme fan van speciale leggings. Vooral verschillende materialen, doorschijnende stukjes en al zeker leggings met gecombineerde kleuren hebben altijd mijn voorkeur. Deze legging heeft ook een zakje op de rug, waar je makkelijk je sleutel kan in opbergen.

Hunkemöller

Daarnaast viel ik ook als een blok voor de poederrozen sportbeha met gekruiste bandjes op de buik (34,99€). Echter, ik stond er absoluut niet mee. Ik voelde mij er onmiddellijk onzeker door maar dat heeft eerder te maken met het feit dat ik nooit topjes met een decolleté draag. En al zeker niet in de fitness.

Sexy is nu eenmaal niet universeel. Iedereen heeft er een andere connotatie aan. Daarom is het ook leuk dat de Caro E collectie verschillende types van sportkleding bevat. Voor ieder wat wils. De collectie kan je hieronder uitgebreid bekijken.

De Caroline Einhoff collectie is online te koop en in alle Hunkemöller winkels.