Over mij

Bite&See

Hi lieve lezers!

Mijn naam is Michelle Dutoit, 27 jaar oud en ik woon samen met mijn man, Sander, en onze 2 huisdieren (Bo & Basil) in Heusden. Ik werk als HR coördinator voor de provincie Oost-Vlaanderen en als PR & brand activator bij Brandberries.

De voorbije 2,5 jaar schreef ik voornamelijk foodgerelateerde blogposten voor Appetight maar enkele haarkleuren, een huis en talloze reizen later heb ik besloten om via Bite & See eindelijk te schrijven over mijn grootste passies: lekker eten en de wereld ontdekken. Ik zal hier alles delen over mijn laatste kook- en reisavonturen, nieuwe producten, food trends, de leukste hotels en mijn favoriete bestemmingen.

Alle recepten op deze blog zijn gluten- en lactosevrij omwille van het feit dat ik er intolerant aan ben. Maar goed nieuws: je kan perfect al deze recepten bereiden zonder over zo’n vervelende intolerantie te beschikken. Jawel 🙂 je hoort het goed. En ze zijn nog behoorlijk lekker ook!

Heel veel leesplezier en kom natuurlijk regelmatig nog eens een kijkje nemen! Als je het leuk vindt, kan je ook een bezoekje brengen aan mijn Facebookpagina en Instagram-account.

Veel liefs, Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.